تبلیغات
سامانه ایران صنعت - فهرست صادر کنندگان زعفران و گلاب ایران

مرکز جامع ثبت و انتشار مشخصات و سوابق اجرایی شرکتهای صنعتی
 

 

آیا شرکت خود را به دایرکتوری صنایع ایران اضافه کرده اید تا مخاطبین آسانتر و سریعتر شما را بیابند؟

آیا در جستجوی لیست بانک اطلاعات شرکتها و صنایع هستید؟

آیا می خواهید خدمات و محصولات خود را با استفاده از سرویس ایمیل مارکتینگ صنعتی به هزاران متخصص و صنعتگر اطلاع رسانی کنید؟

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر لطفا بر روی گزینه های زیر کلیک نمایید

شرکت خود را به دایرکتوری صنایع ایران اضافه کنید

لیست بانک اطلاعات ایران صنعت را دریافت کنیدخدمات و محصولات خود را به صنعتگران اطلاع رسانی کنید

                                       


















iran-sanaat.mihanblog.com
iran-sanaati.mihanblog.com
iran-sanaye.mihanblog.com

 

 
iranesanati.mihanblog.com
irane-sanati.mihanblog.com
iranesanaati.mihanblog.com
irane-sanaati.mihanblog.com
iranisanat.mihanblog.com
 
iranisanaat.mihanblog.com
iran-sanaaye.mihanblog.com
www.iransanat.org
http://www.iransanat.org/maneger/Content/Documents/InfoBank.asp
http://www.iransanat.org/maneger/Content/Documents/Emailing.asp




http://emailing.mihanblog.com




 

 

 



- دیگ که از جنس مس می‌باشد. 2- کلاهک دیگ از جنس مس در گذشته از جنس سفال بوده است. 3- دو عدد لوله انتقال دهنده، بخار جوشش مواد اولیه و آب به نام نیچه: از جنس آلومینیم ولی پیشتر از جنس نی بوده است. 4- پارچ: از جنس مس می‌باشد 5- دستگاه کوچک گرمایش عرق‌گیری ساخته شده از چراغ کوره‌ای به نام شاخه که سوخت آن نفت سفید یا گازوئیل می‌باشد. بیش از نیمی از گلاب کاشان به وسیله دیگ‌های سنتی به دست می‌آید هر دستگاه با گنجایش حداکثر 30 کیلوگرم گل می‌تواند 4 تا 5 نوبت در شبانه روز پر و خالی گردد و به عبارت دیگر 120 تا 150 کیلوگرم گل را تبدیل به گلاب درجه یک نماید. برای هر 30 کیلوگرم گل به 45 کیلوگرم آب به آن افزوده می‌شود که در پایان از هر 30 کیلوگرم گلاب درجه یک به دست می‌آید. برای تهیه همین مقدار گلاب درجه 2، مقدار 15 تا 18 کیلوگرم و 45 کیلوگرم آب و برای تهیه گلاب درجه 3 نزدیک به10تا12کیلوگرم گل و 45کیلوگرم آب دردیگ ریخته می‌شود تولید صنعتی _ با نگرش به گسترش روزافزون سطح زیر کشت گل محمدی و پاسخگو نبودن دستگاه‌های گلاب‌گیری سنتی از یک سو و از سوی دیگر، گنجایش کم و نابرابری دستگاه‌ها با روند تولید گل و مواد اولیه مورد استفاده، از سال‌ها پیش نیاز مبرمی به صنعت عرقیات به ویژه فناوری پیشرفته و با گنجایش بالا در منطقه است. در تولید عرقیات بروش صنعتی از ماشین آلات پیشرفته که قطعات آن از استیل زنگ‌نزن می‌باشد، استفاده می‌شود. ابتدا مواد اولیه و آب در دیگ‌های استیل قرار گرفته و با حرارت‌دادن غیر مستقیم که معمولا بخار آب می‌باشد، از لابلای مخلوط مثلا گل و آب عبور داده می‌شود. مراحل تقطیر انجام و بخارات حاصله در مبردها که دارای لوله آب با جریان آب سرد می‌باشند، خنک و به مایع تبدیل می‌گردند و سپس به مخازن استیل گلاب منتقل می‌شوند. از این مرحله عملیات پاستوریزاسیون و صاف نمودن محصول شروع می‌گردد و پس از گرم نمودن آن تا دمای مورد نظر ، از صافی های مخصوص کاغذی یا پلاستیکی بسیار ریز عبور داده شده و سپس در منبع پرکردن بطری‌ها قرار می‌گیرد. محصول همچنان که داغ می‌باشد به داخل بطری‌های شیشه‌ای یا پلی‌اتیلن که قبلا با آب داغ شسته شده و میکروب‌زدایی گردیده هدایت و پس از دربندی با درب آلومینیومی یا پلاستیکی غیر قابل نفوذ ، بر روی بطری‌ها برچسب‌گذاری می‌شود و در داخل کارتن قرار می‌گیرند. در روش صنعتی با توجه به رعایت موازین مختلف در حین تولید و بسته‌بندی، محصول نهایی از نظر ویژگی‌های فیزیک و شیمیایی و میکروبی مطابق استاندارد خواهد بود. استخراج مواد معطر گل از تقطیر گل‌های تازه گل محمدی با روش‌های مختلف ، مواد معطر آن استخراج می‌شود این روش‌ها در کشورهای مختلف تولید کننده مانند ایران بلغارستان ، ترکیه ، آرژانتین ، اسپانیا ، پرتغال ، سوئیس کاملا باهم تفاوت دارند. در ایران مناطقی مانند قمصر و توابع دیگر کاشان و استان فارس سابقه دیرینه در امر تولید گلاب و اسانس از گل محمدی دارند. استخراج اسانس گل سرخ محمدی استخراج اسانس گل سرخ از سه روش امکان‌پذیر است استخراج از طریق تقطیر با آب شامل تعلیق گل‌ها در آب و جوشاندن آن‌ها و سپس خنک‌کردن بخارات و جمع آوری آنها می‌باشد. در این روش مقدار مشخصی از گل سرخ محمدی را براساس گنجایش مخازن با مقداری آب که حدود 3 تا 4 برابر وزن گل می‌باشد تقطیر می‌‌کنند. کاربرد دما در عمل تقطیر باید خیلی آهسته و ملایم باشد. بعبارتی افزایش ناگهانی دما ، بعضی از اجزای معطر سبک‌تر را با هوای باقی‌مانده در دستگاه تقطیر خارج خواهد کرد. براساس گزارشاتی که ارایه گردیده است تا زمانی که در دستگاه تقطیر یک لیتر گلاب از هر کیلو گل سرخ محمدی جمع ‌آوری گردد عمل تقطیر ، گلاب و اسانس اول می‌باشد. بار اسانس که از تقطیر اول بدست می‌آید کم است زیرا مقدار زیادی از اسانس گل سرخ محمدی در گلاب محلول بوده و برای جدا کردن این اسانس ، محلول گلاب حاصله باید تقطیر شود. لازم به ذکر است که در ایران و هندوستان از روش تقطیر با آب برای تهیه اسانس گل سرخ محمدی استفاده می‌گردد. البته در برخی مناطق ایران ایران روش تقطیر با بخار و آب با هم بکار گرفته می‌شود. در دو روش ذکر شده بدلیل وجود ترکیبات ناپایدار که در دمای بالا ، آسیب دیده یا بطور کلی از بین می‌روند، بازده عمل چندان مطلوب نمی‌باشد. بنابراین روش دیگری نیز برای جداسازی ترکیبات معطر از گل بکار می‌رود که استخراج با حلال نامیده می‌شود. در این روش میزان فنیل الکل که ماه موثر اسانس می‌باشد 10 برابر بیش از محصول حاصل از تقطیر با بخار است. کاشان رتبه سوم تولید گل محمدی، بزرگترین تولید کننده گلاب کشور اصفهان با یک هزار و 206 هکتار سومین تولید کننده ی گل محمدی کشور می باشد بیش از 90درصد از سطح زیر کشت و تولید گل محمدی این استان در شهرستان کاشان واقع است. سطح زیر کشت گل محمدی در منطقه کاشان در حال حاضر یکهزار و 460 هکتار می باشد که از این میزان یکهزار و 200 هکتار بارور و 260 هکتار به صورت نهال است. با این حال واردات گل محمدی از استان های فارس، کرمان و آذربایجان به کاشان این شهرستان را به بزرگ ترین تولیدکننده گلاب کشور تبدیل کرده است. انتظار می‌رود امسال 4 هزار و 800 تن گل محمدی در کاشان برداشت شود تولید سال گذشته گل محمدی کاشان 2 هزار و 400 کیلوگرم در هکتار بوده است که 30 تا 35 درصدی کاهش تولید گل محمدی در کاشان بوده ‌است که این کاهش تولید به خاطر سرمازدگی سال گذشته بوده است در منطقه کاشان 750 کارگاه سنتی و 16 کارگاه صنعتی فعالیت داشته و گلاب تولیدی را ضمن ارسال به بازار داخلی به خارج از کشور نیز صادر می‌کند. گلاب و عرقیات دراستان فارس بزرگترین تولید کننده گل محمدی کشور فارس با سطح زیر کشت چهار هزار و 700 هکتار گل محمدی دیم و هزار و 232 هکتار کشت آبی 42 درصد سطح زیر کشت گل محمدی کشور را به خود اختصاص داده است و با تولید سالانه 33درصد گل محمدی مقام نخست را در تولید گل محمدی به خود اختصاص داده است. میزان اسانس تولیدی از فراوری گل محمدی در استان فارس در سال 89 یکصد و 70 لیتر بوده است افزود : دشت لایزنگان- نوایگان داراب فارس ،شیراز ، میمند ، قمصر کاشان به ترتیب مقامهای اول تا چهارم را در تولید اسانس گل محمدی دارند. وی افزود : پیش بینی میشود امسال تولید اسانس در استان به 200 لیتر ، گلاب به بیش از 8 میلیون لیتر و برداشت گل محمدی به بیش از 950 تن برسد. کارشناس صنایع فرآوری جهاد کشاورزی فارس هم با اشاره به فعالیت 23 کارخانه صنعتی و 55 کارگاه سنتی در استان گفت: تولیدات این کارگاهها سالانه بیش از 950 تن عرقیات در سال است که 60 تا 70 درصد آنها به استانهای دیگر و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می شود. کیفیت و مرغوبیت و میزان اسانس گل محمدی در فارس سبب تقاضای خرید استانهای دیگر شده است به گفته مهندس عبدالکریم رضوی، رئیس جهادکشاورزی فارس، سالیانه بیش از ۴ هزار و ۹۶۳ تن گل محمدی و بیش از ۱۰ میلیون لیتر گلاب و ۳۰ لیتر اسانس گل در فارس تولید می شود.7 داراب بزرگترین تولید کننده ی گل محمدی همزمان با برداشت گل محمدی در داراب همایش گل و گلاب در داراب برگزار می شود. (اردیبهشت 90) خرد رئیس جهاد کشاورزی فارس گفت: شهرستان داراب با 5 هزار هکتار گل محمدی و تولید سالانه 7 هزار تن گل بزرگترین تولید کننده این محصول در کشور است . وی افزود: در شهرستان داراب 4550 هکتار گل محمدی دیم و 450 هکتار گل محمدی آبی وجود دارد و4 کارخانه گلاب گیری صنعتی و 16 مرکز گلابگیری سنتی در این شهرستان به تولید گلاب مشغولند. به گفته دکتر کرمی کارشناس مدیریت امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی فارس بر اساس تحقیقات علمی صورت گرفته، درصد اسانس گل محمدی داراب بالاترین میزان اسانس در ایران است و این به دلیل دیم بودن و ارگانیک بودن گل محمدی داراب است . مهمترین مراکز تولید گل محمدی داراب روستاهای لایزنگان – نوایگان و مروارید است و روستای لایزنگان با 1850 هکتار سطح زیر کشت گل محمدی دیم و 250 هکتار گل محمدی آبی مهمترین آنهاست. گل محمدی داراب توسط تجار محلی به کشورهای حاشیه خلیج فارس، آلمان ، فرانسه ، انگلیس و پاکستان و همچنین به استانهای کرمان ، اصفهان و شهرهای قمصر ، فیروز آباد ، کاشان ، کازرون ، سروستان و...