تبلیغات
سامانه ایران صنعت - فهرست تولیدکنندگان بسته بندی موادشیمیائی به صورت مایع

مرکز جامع ثبت و انتشار مشخصات و سوابق اجرایی شرکتهای صنعتی
 

 

آیا شرکت خود را به دایرکتوری صنایع ایران اضافه کرده اید تا مخاطبین آسانتر و سریعتر شما را بیابند؟

آیا در جستجوی لیست بانک اطلاعات شرکتها و صنایع هستید؟

آیا می خواهید خدمات و محصولات خود را با استفاده از سرویس ایمیل مارکتینگ صنعتی به هزاران متخصص و صنعتگر اطلاع رسانی کنید؟

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر لطفا بر روی گزینه های زیر کلیک نمایید

شرکت خود را به دایرکتوری صنایع ایران اضافه کنید

لیست بانک اطلاعات ایران صنعت را دریافت کنیدخدمات و محصولات خود را به صنعتگران اطلاع رسانی کنید

                                       


















iran-sanaat.mihanblog.com
iran-sanaati.mihanblog.com
iran-sanaye.mihanblog.com

 

 
iranesanati.mihanblog.com
irane-sanati.mihanblog.com
iranesanaati.mihanblog.com
irane-sanaati.mihanblog.com
iranisanat.mihanblog.com
 
iranisanaat.mihanblog.com
iran-sanaaye.mihanblog.com
www.iransanat.org
http://www.iransanat.org/maneger/Content/Documents/InfoBank.asp
http://www.iransanat.org/maneger/Content/Documents/Emailing.asp




http://emailing.mihanblog.com




 

 

 



تولید انواع لوازم پلیمری مورداستفاده در آشپزخانه و صنایع غذایی دارد. پلی اتیلن یک ترمو پلیمر است که عضو اصلی طبقه پلی اولفین ها می باشد. اولین مصرف پلی اتیلن ها به دهه ۱۹۵۰ برمی گردد و به خاطر قیمت پائین ، تنوع خواص و راحتی تولید به سرعت افزایش مصرف پیدا نمود. پلیمرهای پلی اتیلن به طور عمده به سه صورت برای بسته بندی مواد غذایی کاربرد دارند فیلم ، بطری و ظروف دهان گشاد. پلی اتیلن ها به ۷ دسته تقسیم می شوند : پلی اتیلن با دانسیته بالا( HDPE) ، پلی اتیلن با دانسیته پایین( LDPE ) ، پلی اتیلن سبك خطی( LLDPE )، پلی اتیلن خیلی سبك ( VLDPE ) ، كوپلیمرهای اتیلن- وینیل استر ( COPOLYMERS ) ، یونومرها ( IONOMERS ) ، پلی اتیلن با اتصالات عرضی ( XLPE ) که مشخصات دو دسته اول به صورت جدول زیر می باشد : Molecular weight Daltons Melting point range ˚C Degree of crystallinity Density gr/ cm³ PE polymer ۱۰۰۰۰-۵۰۰۰۰ ۱۰۵-۱۱۵ ۴۵-۵۵ ۰/۹۱۵-۰/۹۴۰ LDPE Up to ۲۵۰۰۰۰ ۱۲۰-۱۳۰ ۷۰-۹۰ ۰/۹۴۰-۰/۹۷۰ HDPE HDPE - ( High Density Poly Ethylene ) پلی اتیلن با چگالی بالا وقتی هیچ شاخه ای در مولكول وجود نداشته باشد آن را پلی اتیلن خطی ( HDPE ) می نامند پلی اتیلن خطی ( HDPE ) سخت تر از پلی اتیلن شاخه ای ( LDPE ) است اما پلی اتیلن شاخه ای آسانتر و ارزان تر ساخته می شود. اولین فرایند پلیمریزاسیون پلی اتیلن با استفاده از درجه حرارت های بالا صورت گرفت و محصولی با انشعابات زیاد در طول زنجیرآن تولید گردید.محققان در سال۱۹۵۰موفق شدند عمل پلیمریزاسیون اتیلن را در شرایط اتمسفرعادی و درجه حرارت های ۵۰-۷۰ درجه سانتیگراد انجام دهند كه این فرایند منجر به تولید پلیمر با چگالی بالا ( gr/cm۳۹۶/ ۰) شد و در این فرایند مولكول های پلیمر به هم نزدیك تر بوده لذاماده حاصله سخت تربود . پلی اتیلن با چگالی بالا جسمی سفت و با شفافیت كم می باشد .هر چند این پلیمر سخت و محكم است اما مقاومت آن در برابر ضربه پائین بوده و نسبت به بخار آب و گاز نفوذ پذیری كمتری دارد. HDPE در ساخت و تهیه فیلم های پلیمری ، بطری و ظروف پلیمری كاربرد گسترده ای دارد. پلی اتیلن با چگالی بالا به خاطر استحكام كششی و سختی بیشتری كه دارد در تولید ظروف شیر و مایعات نظیر روغن ، انواع لوازم پلیمری آشپزخانه و ساخت لوله ها ، به كار می رود. LDPE ( Low Density Poly Ethylene ) پلی اتیلن با چگالی كم این پلی اتیلن دارای زنجیره شاخه دار است بنابراین زنجیره های LDPE نمی توانند بخوبی با یکدیگر پیوند برقرار کنند و دارای نیروی بین مولکولی ضعیف و استحکام کششی کمتری است. این نوع پلی اتیلن معمولا با روش پلیمریزاسیون رادیکالی تولید می شود. از خصوصیات این پلیمر ، انعطاف پذیری و امکان تجزیه بوسیله میکروارگانیسم ها است. پلی اتیلن با چگالی كم ، به شكل فیلم و ورقه تولید می شود و عمدتاً برای مصارف بسته بندی و خانگی ( كیسه ، پوشش غذا و ... ) و همچنین بطری ها و ظروف ساخته شده از طریق قالب گیری بادی و لوله های آبیاری در كشاورزی می باشد. دیگر مصارف LDPE، قالب گیری تزریقی اسباب بازی ها و مصارف كشاورزی و ساختمانی ( گلخانه ، لایه های داخل تانك ، رطوبت گیر و محافظ ) می باشد. در حدود ۱۵ درصد یا بیشتر از LDPE تولیدی در عایق سیم و كابل های انتقال نیرو و مخابرات و همچنین به عنوان روكشهای مذاب داغ ( بر روی كاغذ ، ورقه های فلزی و دیگر فیلم های پلاستیكی ) استفاده می شود. LLDPE ( Llinear Low Density Poly Ethylene ) پلی اتیلن خطی با چگالی كم LLDPE اولین بار در سوئد بعنوان بهترین فیلم قابل كشیده شدن و با خاصیت الاستیكی بالا شناخته شد و بجای لفاف های شیرینگ مورد استفاده قرار گرفت و به دلیل بالا بودن میزان انعطاف پذیری در تهیه انواع وسایل پلیمری مانند لوله های با قابلیت خم شدن استفاده شد. اخیرا پژوهش های فراوانی در تولید پلی اتیلن هایی با زنجیر بلند و دارای شاخه های کوتاه انجام شده است كه در اصل HDPE با تعدادی شاخه های جانبی و با استحکام HDPE بوده و انعطاف پذیری LDPE را دارا می باشند. PP - ( Poly Propylene ) پلی پروپیلن پلی پروپیلن از اتصال مونومر های پروپیلن تشکیل شده است. از خواص آن می توان به موارد ذیل اشاره نمود : شفافیت ، درخشندگی ، دوام ، چاپ پذیری بالا ، مقاومت بالا در برابر بوی محیط و رطوبت ، قابلیت شكل پذیری بالا و در نهایت فرایند تولید نه چندان پیچیده. موارد استفاده از فیلم های پلی پروپیلن در بسته بندی مواد غذایی ، بهداشتی ، آرایشی ،شیرینگ و همچنین قالب های كره نباتی ودر تولید انواع درب ظروف روغن می باشد. - بسته بندی های چند لایه - بسته بندی های چند لایه از لایه های متنوع جهت حفظ و ماندگاری بیشتر محصول مورد استفاده قرار می گیرد . این نوع بسته بندی از لایه هایی مانند پلی اتیلن ، پلی پروپیلن ، پلی آمید ، پلی وینیل الكل ، پلی وینیل كلراید ، آلومینیوم و مقوای بهداشتی به صورت لامینه و با توجه به نوع محصول به كار برده می شود. - كیسه های چند لایه ایستاده پلیمری با لایه آلومینیوم Standy Alu Pouch ) ) كیسه چند لایه ( Holographic pouch ) یكی از بهترین خلاقیت های بشر است . در تولید كیسه های چند لایه از دو فناوری چاپ انعطاف پذیر وفناوری اپتیكال استفاده می شود. در تولید كیسه های چند لایه متداول از فیلم های پلی استر و برای به حداكثر رساندن ایمنی محصول و غیر قابل تقلبی نمودن آن از فیلم های هولو گرافیك استفاده می شود و محصول بسیارزیبایی با قیمت مناسب حاصل می شود. این كیسه ها به شكل ایستاده از مقاومت بسیار بالایی در برابر ورود اكسیژن و رطوبت برخوردارند و در برابردمای زیاد مقاومت بسیار خوبی را دارا می باشند. انتخاب ضخامت و جنس لایه ها به نوع محصول و زمان ماندگاری تعیین شده توسط كارخانه تولید كننده بستگی دارد و لازم به ذكر است لایه در تماس مستقیم با محصول باید از جنس مجاز برای تماس با مواد غذایی ( Food Contact ) باشد. - كیسه های چند لایه نازل دار ( Pouch ( Spout این كیسه ها پس از باز شدن اولیه قابلیت درب بندی مجدد را دارند. ۴- جدول ویژگی ها و مشخصات پلیمرهای PET و HDPE و PP ویژگی پلیمر PET HDPE PP شفافیت شفاف نیمه شفاف نیمه شفاف نفوذ ناپذیری نسبت به اکسیژن خوب ضعیف ضعیف سختی متوسط به بالا متوسط متوسط به بالا مقاومت نسبت به فشردگی خوب تا عالی خوب تا عالی ضعیف تا خوب مقاومت نسبت به حرارت ضعیف تا متوسط خوب خوب مقاومت نسبت به سرما خوب عالی ضعیف تا متوسط مقاومت نسبت به نور خورشید خوب متوسط متوسط نفوذ ناپذیری نسبت به رطوبت متوسط به خوب خوب به عالی خوب به عالی ۵- الزامات موارد ذیل با توجه به لزوم رعایت اصول ایمنی و بهداشتی مواد غذایی ضروری و اجرای آن اجباری است : ماده اولیه بکار رفته در تولید ظروف که شامل گرانول های پلیمری است ، باید دارای درجه غذایی (Food Grade ) بوده و در شرایط بهداشتی تولید شده باشد. درجه غذایی گرانول های مذكور باید توسط شرکت تولید کننده گرانول به شکل رسمی اعلام و توسط مراجع ذیصلاح در کشور مقصد( در ایران توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ) تایید شده باشد . استفاده از مواد اولیه باز یافت ( دست دوم ) در تهیه ظروف بسته بندی مواد غذایی مجاز نمی باشد. با توجه به ماهیت روغن ، ظروف شفاف پلیمری باید غیر قابل نفوذ به نور باشد و برای این منظور از راهکارهای زیر می توان استفاده کرد: استفاده از رنگدانه پلیمری ( مستر بچ ) با درجه غذایی استفاده از مواد ضد اشعه ماوراءبنفش ( Anti – UV) با درجه غذایی شیرینگ کامل ظروف با پوشش های تیره که قابلیت عبور نور را نداشته باشد. ۴- طراحی ظروف بسته بندی از نظر طول ، عرض ، ارتفاع ، شکل و ابعاد دهانه باید به گونه ای باشد که کاربرد آن برای مصرف کننده آسان بوده و همچنین ظروف دارای ایستایی مناسب و قابلیت درب بندی مجدد داشته باشد . در مورد ظروف جهت روغن های جامد و نیمه جامد برجستگی ها و فرورفتگی ها ، دهانه ظروف ، گوشه ها و کف ظرف باید به گونه ای طراحی شده باشند که امکان برداشتن روغن از داخل آن با قاشق به راحتی فراهم باشد و تخلیه کامل آن در پایان دوره مصرف به سادگی امکان پذیر باشد. جنس ظروف و پوشش ها ی پلیمری باید نسبت به نفوذ هوا مقاوم بوده و درب بندی مناسب داشته باشد. ضخامت بدنه ، کف ، دهانه و درب ظرف به گونه ای باشد که امکان شکستن ، پاره شدن و سوراخ شدن آن به سادگی در طی مراحل تولید ظرف ، نگهداری ، حمل و نقل و توزیع فراهم نشود. بدنه ظرف بخصوص بدنه داخلی آن باید فاقد خلل و فرج باشد ، تا امکان آلودگی در این خلل و فرج ها فراهم نگردد. هنگام بسته بندی ظروف روغن های مایع ، فضای فوقانی Head space )) می بایست با گاز بی اثر ( ازت ) پر شود. انجام این امر در مورد روغن های جامد نیزتوصیه می شود. درب ظروف به گونه ای طراحی شده باشد که امکان باز شدن آن در طی دوران نگهداری ، نقل و انتقال و توزیع ( قبل از مصرف ) فراهم نباشد و در صورت بازشدن قبل از مصرف ، توسط مصرف کننده قابل تشخیص باشد. طراحی درب ظرف باید به گونه ای باشد که پس از هر بار مصرف و بستن مجدد آن از نفوذ آب ، هوا و سایر آلاینده ها جلوگیری به عمل آورد. استفاده از فویل آلومینیم و یا سلوفان به منظورآب بندی ( Seal ) دهانه ظروف دهان گشاد الزامی می باشد. ۱۳- ویژگی درب و دهانه ظروف به گونه ای باشد که کاملاً آب بندی ( Seal ) شده و امکان تبادل گازها از طریق درب و دهانه ظرف فراهم نباشد . ۱۴- برچسب مشخصات محصول بر روی بسته بندی باید مطابق با الزامات استاندارد محصول و ضوابط بهداشتی مربوطه تهیه و مفاد آن شفاف ، خوانا و غیر قابل پاک شدن باشد به گونه ای که در هنگام نقل و انتقال ، نگهداری و توزیع مخدوش نگردد. ۱۵- درج شرایط نگهداری محصول ، تاریخ تولید وانقضا و سری ساخت به صورت خوانا ، الزامی بوده و متناسب با نوع ظروف بسته بندی باشد. ۱۶- برای كلیه ظروف وپوشش های پلیمری ، دارا بودن گواهی نامه معتبر درجه غذایی ( ( Food grade از مراجع ذیصلاح و مورد تائید وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكی و همچنین اطمینان از اینكه لایه درتماس با محصول ازدرجه غذایی ( Food Contat) می باشد ، الزامی است. ۱۷- اوزان مجازبسته بندی های چند لایه ( كیسه ای ) ، برای انواع روغن های خوراكی جهت مصرف خانوار حد اكثر یك كیلو در نظر گرفته شده است. ۱۸- بسته بندی های با ساختار چند لایه باید مجهز به درب قیف شونده و قابلیت درب بندی مجدد را دارا باشد. ۱۹- در صورت استفاده از چسب برای لایه های میانی ، چسب مورد استفاده باید از جنس مجاز برای تماس با مواد غذایی ( Food Contat) بوده و دارای مجوز های بهداشتی مورد تائید وزارت بهداشت باشد. ۲۰- مركب و چاپ مورد استفاده برای ظروفی كه قبل از استفاده داخل هم قرار می گیرند و یا بسته بندی هایی كه بصورت رول می باشند باید از جنس مجاز برای تماس با مواد غذایی ( Food contat) باشند. ۲۱- برای نگهداری و حمل ونقل ظروف تولید شده قبل از پر كردن باید از بسته بندی مناسب ثانویه بهداشتی استفاده گردد به طوری كه از ورود رطوبت،گرد و غبار و اجسام خارجی جلوگیری شود . ۶- GMP جهت تاسیس واحد تولید كننده ظروف پلیمری ، GMP عمومی و اختصاصی باید مد نظر قرار گیرد.